Foto de cabecera: excursión a las Gorgues del Torrent de La Cabana.

jueves, 24 de marzo de 2011

CONVOCATORIA D´EXCURSIÓ 16/04 EL MONT

Hola a tothom,

en primer lloc disculpeu que no hagi pogut avisar abans sobre la data de l'excursió, però he estat tan liat que no he tingut temps ni de passar a obrir el correu. Per tant, aprofito per convocar-vos el dia 16/04.

Per altra banda, sento no poder ser-hi el 02/04, perquè aquell cap de setmana em coincideix amb l'aniversari del meu germà i no sé amb certesa si ho celebrarem el 02 o el 03/04. M'hagués agradat fer-la, perquè la zona del port de Beseit és una perfecta desconeguda per a mí.

Pel que fa a l'excursió de primavera, els horaris previstos de sortida és les 07.00h des de Barcelona, esmorzar on the road. La zona de l'excursió és al límit entre la Garrotxa i l'Alt Empordà, sortint des del poble de Beuda (a 8 km de Besalú). Magnífiques vistes en dia clar des del cim. Inscripcions fins el 14/04 a les 14.00h.

Espero l'èxit de totes dues sortides. Per cert, Armand, magnífiques fotos les de la raquetada, a veure si un any d'aquests me n'apunto a una.

Força Tigres!!!!


Dani

=====================================================

Excursión convocada por Daniel Bernués, Coordinador de la Sección de MMSO, por e-mail, y entrada al Blog por la Administración del mismo.

Aprovecho la ocasión, para pedirle a Armand que me envíe el reporte de la excursión a la Tossa Pelada lo antes posible, para poder registrarla en nuestro Libro de Registros.

Gracias anticipadas y Força Tigres!


Ferran Oliva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario