Foto de cabecera: excursión a las Gorgues del Torrent de La Cabana.

domingo, 24 de noviembre de 2013

RECORREGUT CIRCULAR DELS CINGLES I LA VALL DEL RIU SIURANA.

RECORREGUT CIRCULAR DELS CINGLES I LA VALL DEL RIU SIURANA.

Dissabte, 23 de novembre de 2013.













Extraordinari, sorprenent i fora de sèrie itinerari circular per la Serra de Prades, tot i que molt dur i exigent tant per la distància total recorreguda com pels desnivells acumulats, com no podría ser d´altra manera a l´haver estat dissenyat per l´Armand. El recorregut ens ha permès gaudir la ferèstega vall del Riu Siurana, tant de les seves cingleres, que he pujat i baixat fins quatre vegades, com del seu riu, ple de tolls i salts d´aigua, que he hagut de vadejar almenys tres vegades. Hi ha hagut un "fi de partit" d´autèntica aventura, degut a una pèrdua de sender i encigalada, que ens ha fet pujar el grau de la trona per accedir a Siurana ja de nit tancada, i baixar de Siurana fins a on teniem aparcat el cotxe a la llum dels frontals. Tot i el cansament, hem gaudit amb eufòria d´aquesta nova aventura del CET i CB amb un bon berenar de pastisseria a Cornudella del Montsant.


Assistents:

Ferran Oliva (2)
Josep Estall (5)
Lluis Serrano (16)
Armand Cartanyà (17)
Dani Bernuès (38)
Núria Coral (79)

Excursió registrada el dia 24 de novembre de 2013.  

2 comentarios:

  1. Gracias tigre ferran por tu comentario
    y disculpar el ritmo non stop sufrido y el poco tiempo para comer , quizas en primavera y con el dia mas largo lo hubiesemos pasado todos mejor
    força tigres !!

    ResponderEliminar
  2. Gracias a ti, Tigre Armand, por una ruta tan divertida y variada. La aventura e la aventura, y la montaña es así de imprevisible. Quizás por esto es por lo que nos gusta tanto.
    De todas maneras, y dado que hacía temporadas no llevamos a la Sección MMSO de tournée por las Sierras de Tarragona, estoy barajando la posibilidad de dedicar la excursión de marzo a otra ruta por Prades, y me gustaría que te encargases del itinerario ¿te gustaría? Ya me dirás algo, y concretaremos fechas, todo y que en ese mes solo tengo disponibles para esa excursión los sábados 1 y 8. Recuerdos a Núria, Cuca y Piula. Força Tigres! Ferran.

    ResponderEliminar