Foto de cabecera: excursión a las Gorgues del Torrent de La Cabana.

domingo, 15 de diciembre de 2013

RUTA DE LES ERMITES D´AMER.

RUTA DE LES ERMITES D´AMER 

Dissabte, 14 de desembre de 2014.










El millor d´aquesta excursió, i del que fa de tota la temporada, ha estat la tornada d´en Jordi, que finalment ha pogut venir d´excursió amb nosaltres, cosa que creiem quasi impossible fa tant sols uns mesos enrere. Però la força de voluntat tot ho pot, i per fi he pogut gaudir del retorn de tant bon company a les activitats del Centre.
D´altra banda, aquesta excursió ha estat un molt divertit i variat ititnerari per la Euta de les Ermites d´Amer (Sant Roc, Santa Lena i Santa Brígida), gaudint de vertignosos camins de cinglera, de terrenys plens d´una pedrissa de nummulits (fòssils) i tot això acompanyat d´un temps d´autèntica primavera en el bell mig dels compassos finals de la tardor.
Aquesta vegada la excursió ha estat acuradament planificada, hem tornat al cotxe abans de que es fes fos, u hems gaudit d´un molt bon berenar a Anglès amb les coques de la Pastiseria Piferrer.

Assistents,

Ferran Oliva (2)
Jordi Núlez (7)
Lluis Serrano (16)
Dani Bernués (38)

Excursió registrada el dia 15 de desembre de 2013.

2 comentarios:

  1. Gràcies a tots pels ànims rebuts durant la meva absència. Especialment agrair a Ferran, la seva paciència, dedicació i fe incondicional en mi a l'hora d'ajudar-me a recuperar la forma física (Komando's Emisoras) i sobre tot i més important, a recuperar la confiança en mi mateix en fi a demostrar-me que tinc la grandiosa sort de tenir-lo per AMIC.
    M’agradaria de tot cor, que tothom pogués tenir a la vida un amic de veritat com jo he tingut la gran sort de tenir.

    Gràcies Ferran per existir.

    ResponderEliminar
  2. Tigre Jordi, per més que un vuilgui i pugui fer, el que més hi ha possat de la seva part en la teva recuperació ets TU, doncs per recuperar-se en tant poc temps el més important es tenir força de voluntat, il.lusió i vitalitat i d´aquest valors n´estàs sobrat. Una abraçada, company, i ben aviat, i tant de bo no nomès puguem compartir aquestes excursions de dissabte. sino que també puguem tornar als trekkings que tant ens agraden en companyia dels Tigres...:-)

    ResponderEliminar