Foto de cabecera: excursión a las Gorgues del Torrent de La Cabana.

lunes, 17 de febrero de 2014

RECORREGUT SENDERISTA DE LA VALL DE MARFÀ.

Recorregut senderista de la Vall de Marfà. Anada i tornada des-de Moià.
"Moià, Salt Candeler, Molí de Brotons, Santa Maria de Marfà, La Tosca, Sant Pere de Marfà, La Datzira, Salt Candeler, Moià".

Dissabte, 15 de febrer de 2014







Assistents:

Ferran Oliva (2)
Josep Estall (5)
Lluis Serrano (16)
Daniel Bernués (38)
Aníbal Ledo (45)
Marisol Marín (57)
Marta mampel (73)
Óscar Pons (79)
Isabel Huerta (84)
Josep Campos (86)

Record d´assistència a una excursio (10 socis) com feia moltes temporades que no passava. Això demostra novament que el Centre, i en especial la Secció MMSO, estan en plena revifada, una tendéncia al alça que va començar ja la passada temporada.
Aquesta excursió, un plàcid recorregut per pistes forestals per l´altiplà del Moianès no passarà precissament a la història del Centre per res especial, però ens ha permès gaudir del sempre sorprenent indret del molí troglodític de Brotons, de la masia de Marfà i de la ermita adjacent de Sant Pere de Marfà, ambdues al bell munt d´una cinglera.
Molta diversió, encara mes bon rotllo, i aprofitant la benentesa d´haver acavat a bona hora, hem pogut cel.lebrar, amb pastís i cava inclossos el 50e Aniversari del nostre soci i amic Dani Bernués, al qui li dessitgem que tant de bo en faci molts mes, acompanyant-nos amb el seu bon caràcter i la seva bondat com a persona per aquestes muntanyes que tant ens agraden.

Excursió registrada el dia 16.02.2014.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario